iPhone 14: Ο μπροστινός αισθητήρας φωτογραφίας θα βελτιωθεί για selfies και κλήσεις FaceTime

0

 


Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple πρόκειται να βελτιώσει τον κύριο αισθητήρα φωτογραφίας στο πίσω μέρος του iPhone 14 ( ειδικά με μια μονάδα στα 48 megapixel στα μοντέλα Pro ) και σήμερα ο Ming-Chi Kuo εστιάζει στον μπροστινό αισθητήρα.

Καλύτερος για selfies και FaceTime με το iPhone 14

Σύμφωνα με τον αναλυτή, τα τέσσερα μοντέλα του iPhone 14 θα έχουν αυτόματη εστίαση στον μπροστινό αισθητήρα φωτογραφίας και διάφραγμα f/1.9. Συγκριτικά, το iPhone 13 έχει δικαίωμα σε σταθερή εστίαση και διάφραγμα f/2.2.

Το ευρύτερο διάφραγμα θα επέτρεπε περισσότερο φως να περάσει μέσα από το φακό. Ο Kuo διευκρινίζει ότι αυτές οι αναβαθμίσεις για το τμήμα φωτογραφιών θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε βελτιωμένο εφέ βάθους πεδίου για φωτογραφίες και βίντεο σε λειτουργία Πορτραίτου, ενώ η αυτόματη εστίαση μπορεί να βελτιώσει την εστίαση κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων στο FaceTime ή σε άλλη εφαρμογή του ίδιου τύπου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple θα παρουσιάσει τα τέσσερα iPhone 14 της το δεύτερο εξάμηνο του 2022, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο. Υπενθυμίζουμε ότι δεν θα υπάρχει μίνι μοντέλο φέτος . Θα είναι δύο μοντέλα 6,1 ιντσών και δύο μοντέλα 6,7 ιντσών.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !